oftheislands-girl[1].jpg

Of The Islands

 

    

LEVENS ESSENTIEEL
 

Magnesium is samen met water en zuurstof een essentiële levensvorm.
Magnesium is het negende meest voorkomende element in het universum en het achtste meest voorkomende element op aarde.
Het is te vinden in de aardkorst, in de mantel en is het derde meest voorkomende mineraal opgelost in zeewater met een concentratie van 13%.


Het is geen verrassing dat magnesium gezien zijn afkomst overal aanwezig is. Magnesium wordt geboren in sterren, wanneer onder extreme temperaturen helium en neon samensmelten. Exploderende supernova's zijn er om in het interstellaire medium magnesium te verdrijven, waar het zich kan binden met andere metalen waardoor uiteindelijk planeten ontstaan.
 

In ons lichaam moeten we ongeveer 25 gram magnesium hebben voor een goede werking. Ongeveer 50-60% van het magnesium wordt gevonden in de botten en zachte weefsels. Minder dan 1% van het totale magnesium zit in bloedserum en deze niveaus zijn nauw gereguleerd en wanneer nodig zal magnesium uit andere delen van het lichaam naar het bloedserum gaan. Normale serummagnesiumconcentraties liggen tussen 0,75 en 0,95 millimol (mmol) / L.

Magnesium is nodig in meer dan 600 enzymatische systemen die diverse biochemische reacties in het lichaam reguleren, waaronder eiwitsynthese, spier- en zenuwfunctie, bloedglucosecontrole en regulering van de bloeddruk. Magnesium is vereist voor energieproductie, oxidatieve fosforylering en glycolyse.

Het draagt ​​bij aan de structurele ontwikkeling van bot en is nodig voor de synthese van DNA, RNA en het glutathione antioxidant. Magnesium speelt ook een rol bij het actieve transport van calcium- en kaliumionen door celmembranen, een proces dat belangrijk is voor de geleiding van zenuwimpulsen, spiercontractie en normaal hartritme.

 

De realiteit van het moderne leven is dat het voedsel dat we kweken minder magnesium bevat omdat onze overwerkte en chemisch bemeste grond ook mineralen bevat. Onze snelle levensstijl vol stress, angstgevoelens, elektromagnetische blootstelling, put onze magnesiummassa's sneller uit dan ooit, waardoor we chronisch vermoeid, gestrest en vatbaar voor slapeloosheid blijven. We moeten ons unieke talent uitoefenen dat ons onderscheidt van andere levende wezens, en dat is; aanpassen. We moeten onze magnesiumspiegels dagelijks aanvullen, zodat we kunnen overleven en in de toekomst kunnen gedijen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandelingen

Door het samenbrengen van gezondheid, schoonheid en welzijn brengt OF THE ISLANDS spa-behandelingen die van binnenuit werken om uw welzijn holistisch te verhogen. Een geheel nieuwe lijn zorg die zich richt op het aanpakken van de gevaren van het moderne leven, zoals blootstelling aan vervuiling, toxines van stress, slechte voeding, om u te helpen uw innerlijke kracht te activeren om met de snel veranderende wereld om te gaan.

Ontdek de wellness van de toekomst, een behandeling die u zal helpen bij het aanvullen en ondersteunen van een goede balans, versterkt van binnenuit om onbegrensd te onthullen...

Naast onze lichaamsbehandelingen zijn de magnesium producten ook geschikt als gelaatsverzorging. Een ware boost voor de huid. Magnesium beschermt de huid tegen uitdrogen. Tegelijkertijd verzacht en hydrateert het de huid en heeft een anti-inflammatoire werking.
 

Door de geweldige eigenschappen van Magnesium, mogen de producten ook gebruikt worden op huiden met psoriasis, eczeem en acné.

of-the-islands-sea-brine-magnesium-oil.j
of-the-islands-high-res-41.jpg
of-the-islands-magnesium-bath-salt.jpg