Tamara's Body Sugar

 

Met een sterke liefde voor huidverzorging, had Tamara altijd een verlangen om haar eigen cosmetisch product met natuurlijke biologische ingrediënten te ontwikkelen. In 2002 besliste ze om zelf in de industrie toe te treden. Tamara opende haar eigen Skin Care Spa in 2003 en kort daarna introduceerde ze Body Sugaring  aan haar klanten. Dit veranderde haar kleine spa in een succesvolle body sugaring studio. Ze vervolledigde haar opleiding via het International Dermal Institute dat haar Post Graduate Diploma en haar licentie voor Esthetician Instructors opleverde. Met haar verlangen om ooit les te geven en haar liefde voor Sugaring, werd Tamara's Professional Body Sugaring ™ geboren.
Een praktische trainingsklasse, 100% natuurlijke, professionele ontharingspasta en een volledige lijn natuurlijke behandelingsproducten.
Haar hoop en droom is om kwalitatief hoogwaardige, betaalbare suikerproducten aan te bieden en uitstekende voorlichting te bieden met voortdurende steun door de hulp van ervaren trainers in het hele land.

Tamara’s body sugar producten zijn kwaliteitsvol, makkelijk in gebruik, zijn gecertificeerd Organisch en dragen het Fair Trade label.  

Tamara's pre -en post producten zijn er om de huid voor te bereiden op de behandeling en nazorg aan te bieden aan uw klanten. 

Cosmopuur biedt  kwaliteitsvolle trainingen aan gelicentieerde professionele  schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

We hopen dat u evenveel van deze methode en de producten zal houden als wij en zo de fantastische voordelen die het suikeren heeft zal  verder vertellen.

full product line (1).jpg